top logo

80s absolute, është një stacion radio të avancuar në Mbretërinë e Bashkuar gatim për “mëdyshje rriturit” të cilët kanë nevojë të lidhen me meloditë e 80s adoleshente e tyre. Absolute 80sstarted në 07:00 në 4 Dhjetor 2009 shpërnguljes absolute Xtreme. Promovimin parashikojnë 80s absolute filloi me të përqendruar në inspektimin në 80s raste, për shembull çmenduri, Pet Shop Boys dhe Depeche Mode në O2 Arena, dhe Minds thjeshtë në Wembley Arena. Udhë më kryesorja për të luajtur në stacionin ishte (Ju Gotta) Luftuar për të drejtën tuaj (Të Partisë!) nga Beastie Boys. Deri tani, DJ mbi absolute 80 inkorporojë Leona Graham, Martyn Lee, dhe Richie Firth. Sarah Champion ka një jetojnë natës 80 e premte tregojnë në stacionin motra Absolute Radio që është gjithashtu simulcast jetojnë mbi 80 absolute. Trego krishterë O'Connell Mëngjesi (E cila gjithashtu përfshin Richie Firth dhe Martyn Lee) nga Absolute Radio është gjithashtu simulcast jetojnë në 80 absolute. Mateu Rudd ka një fundjavë “të ndryshme” Programi ofron një pjesë e më shumë “neglizhohet” hitet e dekadës.

Programet popullore :

  • 80s himne me Vicki
  • 80s absolute
  • Frank Skinner Trego
  • Richie Firth
  • Leona Graham

Faqja Zyrtare : www.absolute80s.com

80s absolute
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 80s absolute ]