top logo

Abnormally Dead Air provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës rock. Stacioni i luan të gjitha muzikë rok doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Any kind of rock music can be heard.

Abnormally Dead Air official website address is www.deadair128.com

Parregull Dead Air
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Parregull Dead Air ]