top logo
A dot Radio is new UK online radio station. Ata transmetojnë si një transmetimit provë. Ata transmetojnë 24 various kind of latest 70s, 80s, 90s, Top 40s. etj muzikë. Stay connect on A dot Radio. Është burim i argëtimit tuaj përfundimtar. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. A dot Radio official website address is www.radiotld.com

Një dot Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Një dot Radio ]