top logo
90'S radio Partia është për ata që e duan hitet e viteve '90 shkëmb pop të britpop përmes fenomenit band djalë dhe valë grunge. 90'S Partia stacioni në internet luan popullore artistëve të muzikës me zhanre të ndryshme të muzikës si '90, Pop, Rock etj. rreth orën 24 orë live online. Kjo është një nga më të stacionit radio popullor në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Përveç programeve të tij muzikore ky stacion radio të organizojmë edhe shumë programe të tjera herë pas here. Një pamje mjaft të saktë të atyre që janë në krye të Listat në kohë. 90'S website Partia zyrtare e Partisë 90 është www.90-s-party.com
90'S Partia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 90'S Partia ]