top logo

80s Dhe Më shumë, ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. 80s Dhe Më shumë, Playing the biggest 80s hits from the UK, Evropë, USA & Aus, and maybe one or 2 not so big 80s hits.

80s And More official website address is www.80sandmore.co.uk

80s Dhe Më shumë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 80s Dhe Më shumë ]