top logo

80s Vala e re është më e mirë në klasë transmetimet radio stacioni në internet në bazë nga Mbretëria e Bashkuar. Radio luan non stop në internet muzikën e një pas një. Radio është quajtur si 80s Valës së Re, sepse ata janë në radhë të parë të transmetimit muzikë të vjetër dhe klasike nga mosha 80 dhe muzikë tjetër klasike moshë të lidhura.

80s New Wave
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 80s New Wave ]