top logo
70Radio s Lëng mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Britani të Madhe apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Britanisë së Madhe dhe të gjithë botën kjo është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Radio 70 lëng përmban edhe zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Radio 70 lëng dhe për të marrë argëtuan 24/7.
70s Lëng adresa faqen zyrtare Radio është www.aradio70sjuice.com
70Radio s lëng
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 70Radio s lëng ]