2 bays Radio

Info koment Stacione raport

2 bays Radio, radio brigjet yorkshire komunitetit. online 24/7. Bazuar në Scarborough, drejtuar nga vullnetarë, duke mbuluar të gjitha aspektet e yorkshire bregdetit inc Whitby, Scarborough, Filey etj. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe 2 Bays Radio në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.2baysradio.co.uk

Email: stationmanager@2baysradio.co.uk

Cicëroj: @ 2baysradio

Gjuhe: English

Vend: Angli

Zhanret: /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations