top logo
1Xtra BBC broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. 1Xtra BBC brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay gjithashtu kanë programe për bashkësitë etnike (Gjermanisht, I Uellsit, Irlandez dhe spanjisht), Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj. This radio station plays DAB – National, Black Music/Hip Hop/UK Garage music 24 orë live online. Radio 1Xtra BBC official website address is www.bbc.co.uk
1Xtra BBC
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Angli : 1Xtra BBC ]