106 JACK FM Bristol

Info koment Stacione raport

106 Jack Fm është një dialekt anglisht rritur-up godet pozicion radio stacion që tregon për 106.5 MHz Fm në Bristol, Mbretëria e Bashkuar dhe është i çmendur bycelador Radio. Stacioni u dha licenca e saj emision televiziv unik në shtator 2006 si origjinale 106.5, dhe iniciuar TV 20 Mund 2007. 106 JACK FM Bristol ishte marrë nga një mbledhje e gurus nën emrin Tomahok Radio. Stacioni fillimisht tregojnë një marrëveshje Adult Orientuar, me 40% e muzikës së saj me origjinë nga Top kaluara ose të pranishëm 20 grafikët. Duke marrë parasysh stacione të tjera FM Jack, Bristol-së 106 Jack Fm shkon me një strapline e “Playing ajo që ne duam” dhe në përgjithësi që nuk ka prezantuesit. Të voiceovers dhe straplines janë shprehur normalisht nga e mëparshme Blake-së 7 kryerjen artist Paul Darrow, dhe aludoi për në stacionin ashtu si zëri i Jack.

Programet popullore :

  • Kjo gjë mëngjesit (06:00 gjatë ditëve të javës)
  • Bota e Sportit Jack (Shtunave 08:00)
  • Kjo gjë i përkohshëm (kur Ian Downs, Alice Crocker, Richard Johnson janë larg)
  • Bush Telegraph (Dielave 08:00)

Faqja Zyrtare : www.jackbristol.com

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations