top logo

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Kontaktni podatki-

Spletna stran: www.radiostar.com.mk

E-Mail: radiostarmk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Jezik: English, Macedonian.

Kontaktna številka: +389 71 255 780

<span lang ="mk">Star Radio Makedonija</razpon>
speakerglasbaspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Pošljite nam Problem


[ Makedonija : Star Radio Makedonija ]