Star Radio Makedonija

Info cometariu Stații Raport

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Detalii de contact-

website: www.radiostar.com.mk

E-mail: radiostarmk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Stare de nervozitate: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Limba: English, Macedonian.

Numar de contact: +389 71 255 780

Țară: Macedonia

Genuri: /

loading...

Stații populare