Star Folk Radio

Info cometariu Stații Raport

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Detalii de contact-

website: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Stare de nervozitate: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Limba: English, Macedonian.

Numar de contact: +389 71 255 780

Țară: Macedonia

Genuri:

loading...

Stații populare