top logo

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Butiran kenalan-

laman web: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

bahasa: English, Macedonian.

Nombor telefon: +389 71 255 780

<span lang ="mk">Star Folk Radio</span>
speakermuzikspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Hantarkan Masalah anda


[ Macedonia : Star Folk Radio ]