Star Folk Radio

Info Commentaire Stations rapport

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Détails du contact-

Site Internet: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Twitter: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

La langue: English, Macedonian.

Numéro de contact: +389 71 255 780

Pays: Macédoine

Genres:

loading...

Stations populaires