top logo

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

Detalles de contacto-

Sitio web: www.radiostar.com.mk

E-Mail: radiostarmk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Gorjeo: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Idioma: English, Macedonian.

Número de contacto: +389 71 255 780

<span lang ="mk">Star Radio Makedonija</duración, lapso>
speakermúsicaspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Envíenos su problema


[ Macedonia : Star Radio Makedonija ]