Star Folk Radio

información Comentario Estaciones Informe

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Detalles de contacto-

Sitio web: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

Gorjeo: @radiostarnk

Instagram: radiostarnk

Idioma: English, Macedonian.

Número de contacto: +389 71 255 780

País: Macedonia

Géneros:

loading...

Estaciones populares