top logo

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

Detalles de contacto

Sitio web: www.prishtina.fm

E-Mail: radio@prishtina.fm

Facebook: prishtina89.8

<span lang ="sq">Radio Prishtina</duración, lapso>
speakermúsicaspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Envíenos su problema


[ Kosovo : Radio Prishtina ]