Star Folk Radio

Info Kommentar Stationen Bericht

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 1 август 2019 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). преку нашата андроид апликација која е достапна за симнување на Google Play и преку многу радио провајдери и портали кои ја реемитуваат нашата програма ширум светот.

Kontaktdetails-

Webseite: www.radiostar.com.mk/starfolk

E-Mail: superradiomk@gmail.com

Facebook: radiostarnk

zwitschern: @radiostarnk

instagram: radiostarnk

Sprache: English, Macedonian.

Kontakt Nummer: +389 71 255 780

Land: Mazedonien

Genres:

loading...

Beliebte Stationen