top logo

Стар радио е интернет радио кое непрекинато емитува програма од 14 декември 2011 година до денес. Работиме во две професионални аудио студија (Скопје и Минхен) на високо квалитетна опрема која продуцира висока резолуција на звук (HD). Стриминг серверот е хостиран на најдобриот европски хостинг провајдер кој е лоциран во Париз, Франција и преку него можат истовремено да не слушаат неограничен број слушатели што е единствен ваков пример во нашата држава, притоа имаме целосна и детална статистика за нашата моментална, неделна, месечна и годишна слушаност.

بيانات المتصل-

موقع الكتروني: www.radiostar.com.mk

البريد الإلكتروني: radiostarmk@gmail.com

الفيسبوك: radiostarnk

تويتر: @radiostarnk

إينستاجرام: radiostarnk

لغة: English, Macedonian.

رقم الاتصال: +389 71 255 780

<span lang ="mk">Star Radio Makedonija</امتداد>
speakerموسيقىspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

أرسل لنا مشكلتك


[ مقدونيا : Star Radio Makedonija ]