top logo

Нашето радио постои од 2018 година и емитува програма исклучиво преку интернет. Емитуваме ретро музика како светски така и домашни ретро хитови. Нашата цел е да понудиме квалитетна музика која ќе ве задржи на нашите бранови 24/7. Нашата ретро музика е одбрана , што значи емитуваме исклучиво хит музика.

Energy Radio Skopje official website address is www.energyradio.mk

Energy Radio Skopje
speakerموسيقىspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

أرسل لنا مشكلتك


[ مقدونيا : Energy Radio Skopje ]