Radio Prishtina

معلومات تعليق محطات أبلغ عن

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina në krye të misionit ka audiencën dhe atë jo vetëm për vendasit.

بيانات المتصل

موقع الكتروني: www.prishtina.fm

البريد الإلكتروني: radio@prishtina.fm

الفيسبوك: prishtina89.8

بلد: Kosovo

الأنواع: /

loading...

محطات شعبية