Saigon Televizioni ishte stacioni i parë Vietnamisht amerikan për të krijuar tetë vjet më parë dhe është më të popullarizuara të kanaleve Vietnamese amerikane. Ata ofrojnë lajme dhe argëtim për përqendrimet më të mëdha të Vietnamisht jashtë shtetit, sidomos në zonat metropolitane të Kalifornisë. Saigon Televizioni ofrojë shikuesit mundësinë për të parë programe me cilësi të lartë në ajër të hapur, pa pagesë dixhital dhe satelitor sinjal.
Saigon Televizioni adresa web site zyrtar është www.saigontv.us
Saigon Televizioni
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Vietnam : Saigon Televizioni ]