Vizioni Agropecuaria është një radio stacion muzikë në internet. Transmeton Vizioni Agropecuaria në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.

Vizioni Agropecuaria adresa faqen zyrtare është www.visionagropecuaria.com

Vizioni bujqësore
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Vizioni bujqësore ]