Sigma 105.1 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. They are Playing Adult Contemporary music. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Sigma 105.1 broadcasts to the greater Charallave, Zona Venezuela dhe më gjerë.

Sigma 105.1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Sigma 105.1 ]