Sierra Estereo Fm është pop, zhanër latin dhe të ndryshme të bazuara në radio në internet për dëgjuesit masive të Venezuelës. Në Venezuelë ka një shumë mani për muzikën latine dhe Sierra Estereo FM sjell më të mirë në klasën përvojë Latinisht Muzikë për dëgjuesit e tyre. Së bashku me muzikën latine kjo është radio që luan elektronike, pop, muzikë rok shumë për më shumë dhe më shumë argëtim.
Sierra Estereo Fm adresa faqen zyrtare është www.sierraestereo.weebly.com

Sierra FM Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Sierra FM Radio ]