top logo

Radio Uno 1340 AM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio.

Radio Uno 1340 JAM adresa zyrtare e internetit është www.radiouno.com.ve

Radio Uno 1340 AM
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Radio Uno 1340 AM ]