Radio Premio është një stacion popullor Venezuela bazuar radio që transmeton lloje të ndryshme të programeve të radios. Si bota po bëhet moderne dhe procesi i transmetimit dhe argëtuese ndryshuar kështu Radio Premio ka ndryshuar teknika e saj transmetimit. Ata janë duke përdorur pajisje të fundit të transmetimit, me qëllim për të siguruar dëgjuesit e tyre me të mira në programet e radios klasës.
Radio Premio adresa faqen zyrtare është www.radiopremio103.com

Radio Premio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Radio Premio ]