Gavilan Radio Grupi Ndërkombëtar janë një grup miqsh që janë në botë që nga Radio Gavilan themeloi Grupin Ndërkombëtar për 1978 Hawk ka lindur në Caracas dhe të punojnë të gjitha grupet amatore, mbesin grup aktiv Radio Ndërkombëtare Gavilan me qëllim dhe me qëllim të promovimit të ekuilibër demokratik në mes të drejtave dhe detyrave të përgjegjësisë sociale në shërbim të radiotransmetuese paqes së përgjithshme, të drejtat e njeriut, kulturë, arsim, shëndetin dhe zhvillimin social. Në mënyrë të konsiderueshme, ajo është shërbimi publik, i cili garanton respektimin e lirisë së shprehjes dhe informacionit, pa censurë brenda kufijve të duhur të një shteti demokratik dhe social të ligjit dhe drejtësisë. Stacioni ynë është në shërbim të komunitetit ku ai ka punuar shumë për të sjellë stacionin tonë ajrore dhe shpërndajnë punën tonë në vende të ndryshme të Caracas Madhe dhe nëpërmjet kësaj të mesme në mbarë botën. Radio Gavilan janë Radio gjeraqinë 100.5 FM “Informacioni Stacioni dhe bërë muzikë të mirë” Na gjeni në Ceiba rrugë n. 17 Azil, Caracas. Bolivarian Republika e Venezuelës Radio Grupi Ndërkombëtar Gavilan.
Website zyrtar Radio Gavilan është radio-gavilan.webnode.es
Radio Gavilan
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Radio Gavilan ]