FM muzikore është e ndryshme të zhanër bazuar radio stacion në Venezuelë i cili ka marrë një gamë të gjerë të zhanreve muzikore të krijojnë playlists e tyre me shumë variacion. Ka shumë dëgjues i cili do ndryshim në zgjedhjen këngë dhe krijimin e playlists gjithashtu ka disa që nuk e pëlqen këtë, por Musical FM beson se për të sjellë ndryshim në programet e tyre.
FM muzikore adresa faqen zyrtare është www.musical100fm.com.ve

FM Zbavitje
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : FM Zbavitje ]