Max FM 92.9 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Valencia, Venezuela or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Valencia, Venezuela and from the whole world Max FM 92.9 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Max FM 92.9 Adresa zyrtare e internetit është maxfm929.com

Max FM 92.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Max FM 92.9 ]