Moskënaqësinë 98.5 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Marejada FM transmeton në më të madhe Barcelonë, Zona Venezuela dhe më gjerë.

Moskënaqësinë 98.5 Adresa zyrtare e internetit është www.marejadafm.com

Moskënaqësinë 98.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Moskënaqësinë 98.5 ]