Radio stacioni në FM. Dial 99.1 Mhz, dedikuar për një audiencë të 20 vjet dhe tipit të vjetër Një, B, C dhe D, duke siguruar informacion, analizë, mendim, argëtim, shëndetësor, ndryshme dhe kultura.
Transmetuar Shtator 13, 1989 nga kodër Avila, në rritje të shpejtë që të bëhet një stacion i rëndësishëm dhe unik në stilin e tij.

Magica 99.1 FM adresa website zyrtar është www.magicafm.com

Magica 99.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Magica 99.1 FM ]