LA MEGA 91.1 FM është një radio stacion muzikë në internet. LA MEGA 91.1 Transmetimet FM në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. LA MEGA 91.1 FM ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

LA MEGA 91.1 FM adresa e internetit është lorini.net

LA MEGA 91.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : LA MEGA 91.1 FM ]