top logo

Karibay FM është i njohur për të luajtur shpirtit, jazz dhe r dhe b muzikë 24 orë në ditë 7 ditë në javë. Karibay FM bashku me luajtur shumë gjini të tjera të këngëve ata gjithashtu luan një varietet të gjerë të muzikës jazz për të ushqyer dëgjuesit e tyre. Në Karibay FM një të spërkasë pak nga muzikës xhaz nga e vjetër epokën e muzikës jazz mund të dëgjohet edhe së bashku me këngë të tjera. Radio gjithashtu mori muzikë rritur bashkëkohore.
Karibay fm adresa faqen zyrtare është www.karibayfm.com

Karibay FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Karibay FM ]