Informe RCR mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e kohës së lirë që ka për qëllim për të siguruar ju me takimin më efektive radio kjo nuk ka rëndësi wheather ju mund të banojnë në Caracas, Venezuelë apo diku tjetër në planet. Së bashku me këngë në artistët e përbashkëta të Caracas, Venezuela dhe nga bota informe RCR do të jetë gati për të marrë që ju të globit muzikë çfarë vendndodhjen tuaj do të vijë koha dhe përsëri.

Informe RCR adresa faqen zyrtare është informercr.blogspot.com.br

Informe RCR
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Informe RCR ]