top logo

Festë 106.5 FM specializuar në stacionin Latinisht Muzikë, dhe ka ratings më të larta në zonën metropolitane të qytetit të Caracas, dhe kombëtare. (si dhe në pjesën tjetër të vendit), dy hitet aktuale dhe romantike 88.9, drejtpërdrejtë për shqisat tuaja.

Festë 106.5 FM adresa website zyrtar është www.fiestafmcenter.com

Festë 106.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Festë 106.5 FM ]