top logo

Fabulosa Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi fi stereo. Fabulosa Radio broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of Variety music.

Fabulosa Radio official website address is www.fabulosa107.com.ve

Fabulous Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Fabulous Radio ]