Ecos Del Torbes is a hit live online broadcasting music channel based on San Cristobal, Venezuela. Ecos Del Torbes plays different range of music genres like Spanish Music, Sport Talk . Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. This channel success was driven largely by the strength of its running programs with Spanish Music, Sport Talk. Ecos Del Torbes is also available across San Cristobal, Venezuela.
Faqja Zyrtare : www.ecosdeltorbes.net

Jehonat e Torbes
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Jehonat e Torbes ]