top logo

C Oye FM është një radio stacion venezueliane. gjuha zyrtare e vendit dhe radioja është spanjoll. Për programmings dhe prezantimin C Oye FM jep përparësi përmbajtjes Gjuha spanjolle bazuar. Ka shumë të muzikës spanjolle në dispozicion për të gëzuar dhe C Oye FM luan muzikë kulturor dhe lokal Spanjisht.
C Oye FM adresa faqen zyrtare është www.c-oye891fm.com

Oye FM C
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : Oye FM C ]