top logo

B96 FM provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.
B96 FM official website address is b96.cbslocal.com

B96 FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : B96 FM ]