95. 9 TU FM mirëpresim të gjithë në shtëpinë e argëtimit i cili është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio, pavarësisht nga wheather ju jeni duke jetuar në të gjithë Caracas, Venezuela apo ndonjë vend tjetër në botë. Me këngë nga artistët tuaj të popullarizuara të Caracas, Venezuela dhe gjithashtu nga bota 92. 9 TU FM është e mirë për të shkuar për të marrë ju në një botë të muzikës në të cilën ju jeni gonna të vijë koha dhe përsëri.

92.9 TU FM adresa faqen zyrtare është www.telenavegante.net

92.9 TU FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Venezuela : 92.9 TU FM ]