Radio Uzbegim Taronasi

Info koment Stacione raport

Uzbegim Taronasi filloi transmetimin në radio 101.0 FM valë korrik 24, 2000. stacion radio Format – CHR (Radio bashkëkohore Hit). Ky format përfshin transmetimi muzikë Top-40, muzikë, zënë vendet më të lartë në Listat më të lartë të botës, si dhe pjesë të informacionit, programet sociale, talk tregon drejtime të ndryshme, Loja tregon, etj. format SHR drejtuar kryesisht për adoleshentët dhe të ashtuquajturat 'të rinjtë'. Stacioni radio merr 24 ore orën në ditë në Uzbeke dhe gjuhë ruse. Zona stacion radio Tashkent, Tashkent rajoni, Samarkand, Samarkand, Bukhara, Bukhara, Kokand, Namangan, Ferghana, Navoi, rajoni Khorezm. Plane për të zgjeruar më tej transmetimin – Karshi, Termez, Tashkent dhe Nukus.
Radio Uzbegim Taronasi adresa website zyrtar është www.fm101.uz

Vend: Uzbekistan

Zhanret:

loading...

Popular Stations