top logo

MTRK Yoshlar is a live online radio in Uzbekistan. MTRK Yoshlar broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. MTRK Yoshlar are committed to promote Uzbekistan Culture, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

MTRK Yoshlar official website address is www.mtrk.uz

MTRK Yoshlar
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uzbekistan : MTRK Yoshlar ]