top logo

MTRK Bolajon is a hit live online broadcasting music channel based on Uzbekistan. MTRK Bolajon plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

MTRK Bolajon official website address is www.mtrk.uz

MTRK Bolajon
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uzbekistan : MTRK Bolajon ]