The Zone 104.5 FM is a volunteer run, jo për radio stacioni fitimit të angazhuar për mbajtjen e informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, duke paraqitur muzikë dhe informacion nuk dispozicion në media të tjera në këtë zonë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet. The Zone 104.5 FM official web address is www.1045thezone.com
The Zone 104.5 FM
speakermusicspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ SHBA : The Zone 104.5 FM ]

& Nbsp;