top logo

WZIS FM is a online music radio station. WZIS FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. WZIS FM has something for all discerning music lovers.

WZIS FM website address is www.isustudentmedia.com

WZIS FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WZIS FM ]