top logo

WOKW 102.9 FM play the hits you grew up with! Hear your favorites from the 70’s, 80'S, 90'S dhe sot. We keep you informed with local news at 6am, 7jam, 8jam, 9jam, Noon, 4pm, 5pm and 6pm. Plus you’ll catch sports highlights, upcoming weather and much more.

WOKW 102.9 FM adresa website zyrtar është www.wokw.com

WOKW 102.9 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WOKW 102.9 FM ]