top logo

WGDR-WGDH 91.1 dhe 91.7 FM works as a genuine cross breed radio station, bolstered both by Goddard College and encompassing groups. Më shumë se 60 neighborhood volunteers add to every week’s communicated, giving music and open issues programming that mirrors the extraordinary and autonomous soul of the Central Vermont people group.

WGDR 91.1 FM adresa e internetit është www.wgdr.org

WGDR
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : WGDR ]