Valë 104.1 është një radio stacion muzikë në internet. Valë 104.1 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Valë 104.1 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Valë 104.1 Adresa e internetit është www.wave104.com

Valë 104.1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Valë 104.1 ]